Nowe na forum - egzamin
damian7777 - 2015-09-26, 06:33 Temat postu: egzamin witam wszystkich co zdają na ciężarówke w łodzi i mam pytanie niedługo mam egzamin na kat c i gdzie jest jakiś punkt odniesienia żeby zatrzymać się w tym metrze na cofaniu po łuku dziękuje za porady pozdrawiam
mrc - 2015-09-26, 11:28
Kolego a może zapytaj instruktora, powinien widzieć wszak pracuje w tym fachu.
Mój mi podpowiedział i od początku wiedziałem gdzie i jak :)
mobil1994 - 2015-09-26, 19:52 Temat postu: Re: egzamin
| damian7777 napisał/a: | | witam wszystkich co zdają na ciężarówke w łodzi i mam pytanie niedługo mam egzamin na kat c i gdzie jest jakiś punkt odniesienia żeby zatrzymać się w tym metrze na cofaniu po łuku dziękuje za porady pozdrawiam |
Nie radzę się pytać o to egzaminatora. Mi wystarczyły lusterka żeby się odpowniednio zatrzymać, ale to może kwestia wyczucia. Jeśli jednak nie masz pewności to zapytaj o to kogoś kto też będzie zdawał, jeśli będzie któryś już raz to może wiedzieć. Albo swojego instruktora w OSK. Bo jak zadasz takie pytanie egzaminatorowi to może być klapa.
and407 - 2015-09-27, 12:34
Witam.
damian7777 może zapytaj swojego instruktora czy nie mógłby Ci dać numeru do kogoś kto ostatnio zdawał abyś mógł wypytać go o detale egzaminu u Ciebie w WORD-dzie? Lub ewentualnie możesz podjechać do WORD-u i zobaczyć egzamin kogoś, poczekać i zapytać go o nurtujące Cię sprawy? Jak sobie przypominam egzamin w moim WORD-dzie na kat. C to auto ustawione było na początku łuku w prawidłowej odległości. Więc można sobie odpowiedni punkt wypatrzyć by było Ci łatwiej:)
|
|
|