Młody Trucker Forum początkujących kierowców trucków
Mapy,nawigacje,anteny GPS - Automapa na android 6.0 bez root pomocy !
Matifcb - 2016-12-11, 00:43 Temat postu: Automapa na android 6.0 bez root pomocy !Witam, walcze z tym caly dzien... mam nowego androida i stara automapa przestala dzialac. SDzukam nowej automapy na europe ktora mi w nowym androidzie 6.0 zadziala. Problem w tym ze potrzebuje wersji na telefon BEZ root. ( nie wiem dlaczego ale juz uzywalem dwoch programow na telefonie zeby zrobic roota i w obydwu wyskakiwal mi blad i nie moglem zakonczyc rootowania )SygicTruck - 2016-12-11, 01:08 Witaj zobacz czy zaskoczy programem KingoRoot i zassaj z google play programik : CCleaner tam w ustawieniach programu masz sprawdzenie roota będzie pisało TAK albo NIE .
Co do andka 6 zaskoczy bez roota tylko wersja 3.0.2 tu link :
.Matifcb - 2016-12-11, 01:56 Wlasnie miedzy innymi uzylem tego kingo root. nie wiem czy 2 rozne programy pokazywaly by bledy... mzoe cos z tel ?wyskakuje ERROR CODE : 0x172469 i w google nic takiego nie ma .. chcialbym zrootowac bo jednak jest duzo wersji aplikacji. CCleaner sciagnalem ale status root jest NIE. Kingoroot przy 90% mi ten error pokazuje :(
cos jest nietak. Sciagnalem to co mowiles przerzucilem na karte sd zainstalowalem z aplikacji a wlacza mi sie Automapa PLAY i czy zgadzam sie na placenie... gdzies czytalem ze nawet nie ma sie co bac i sie zgodzic ale teraz dostalem smsa z numeru 660 AUTOMAPOA Z PALY ze mi aktywuja ;/ ze mam czekac na smsa z potwierdzeniem kurdfe ;/
na szczescie anulowalem ten pakiet automapy z playa i nic nie zaplace. Skad u mnie te bledy.. umiem przekopiowac folder z automapa i zainstalowac aplikacje.. ale ciagle jakas pleja sie wlacza..jiuer7845 - 2021-11-05, 03:32 Travis Scott Jordan 1