Wyszukiwarka:
Autohof - Niemcy |
Autor |
Wiadomość |
VanOrtega
Uprawnienia: B, B+E, C, C+E, KW, KK
|
Wysłany: 2016-04-30, 16:25
|
|
|
Zalezy na jaki autohof trafisz, nie raz sa darmowe nie raz płatne.
Przewaznie w weekendy chodza ciecie i daja bilecik za kase.
Jak oplacisz autohofa to w cenie postoju masz pare ojro do wyjedzenia w restauracji na hofie.
Nie jest tak na kazdym autohofie ale na wiekszosci, przynajmniej na tych ktorych byłem.
Moim zdaniem warto dac te powiedzmy 10euro i wyspac sie z daleka od autostrady i jezdzacych samochodów, zjesc porzadny obiad, popic dobrym piwem w spokoju i w niezlych warunkach sie wykąpać.
Pozdrowki i szerokosci |
|
|
|
 |
|
Karol_P88
Tym śmigam: Actros MP3
Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Cze 2013 Posty: 318 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 2016-05-01, 09:40
|
|
|
VanOrtega napisał/a: | Zalezy na jaki autohof trafisz, nie raz sa darmowe nie raz płatne.
Przewaznie w weekendy chodza ciecie i daja bilecik za kase.
Jak oplacisz autohofa to w cenie postoju masz pare ojro do wyjedzenia w restauracji na hofie.
Nie jest tak na kazdym autohofie ale na wiekszosci, przynajmniej na tych ktorych byłem.
Moim zdaniem warto dac te powiedzmy 10euro i wyspac sie z daleka od autostrady i jezdzacych samochodów, zjesc porzadny obiad, popic dobrym piwem w spokoju i w niezlych warunkach sie wykąpać.
Pozdrowki i szerokosci |
Z tym porządnym obiadem popijanym piwem to trochę przesadziłeś, bo byle sznycel na hofie cenią na 12 ojro plus do tego browar za 3,5 i niestety ale trzeba dopłacić, ale ogólnie też wolę stanąć z dala od drogi i zjeść nawet głupiego hamburgera z małym krombacherkiem. Co mnie jedynie wkurza to to że trzeba płacić za prysznic dodatkowo a czasem i za kibel. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|