Wyszukiwarka:
Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!! |
Autor |
Wiadomość |
susa

Uprawnienia: B C CE KW ADR
|
Wysłany: 2014-04-07, 20:42
|
|
|
ossto napisał/a: | Susa, przez to ze luddie tak piraca ceny sa tak wysokie, ja kupujac jakas gre, czy program musze tez zaplacic za innych ktorzy to pobieraja, jak kogos nie stac to niech nie kupuje tak jak z telefonem, nie stac mnie na najnowszego samsunga, kupuje najtanszego huweii nie pobieram najnowszego samsunga z neta, tak i z gps nie stac mnie na dobre mapy to szukam darmowych, mi to fiuta nie wydluza ze kupuje, ale wkur*** mnie to ze musze placic za innych.... |
Chyba nie znasz się na ekonomi ;) Gdyby piractwa nie było, ceny były by wyższe. A tak muszą walczyć z czarnym rynkiem żeby coś zarobić Po za tym państwowe instytucje są zobligowane do używania oryginalnego oprogramowania(w sumie my wszyscy jesteśmy, ale oni są kontrolowani) i to one najbardziej wspierają producentów oprogramowania/gier.
Zobacz jak to fajnie rozwiązali na przykładzie gier konsolowych: Kupujesz oryginał(bo piratów zwyczajnie sie nie opłaca gdyż trzeba przerabiać konsole, utrata gwarancji i nagrywać po 50 płyt - może któraś ruszy) zagrasz, a potem sprzedajesz na rynku wtórnym. Do tego masz gratisy itd
Tylko nie zapominajmy o jednym. Ceny oprogramowania i gier są na realia zarobków zachodnich. U nas wydać na gierkę raz w miesiącu 300zł, przy zarobkach 1600zł to trochę nie halo. |
|
|
|
 |
|
ossto
WARIAT Z OSOBOWKI
Uprawnienia: B+E, ladowarki kolowe, C+E, ADR+kl1, KW
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 06 Sie 2013 Posty: 98 Skąd: Szwecja
|
Wysłany: 2014-04-08, 12:36
|
|
|
Rok temu, w miescie w ktorym mieszkam na dniach otwartych Uniwesytetu byl przedstawiciel firmy majong AB, na pytanie dlaczego Minecraft jest tak drogi w porownaniu z innymi grami, poza wyjatkowymi zaletami swojej produkcji wymienil tez to ze dwa razy tyle co kupuje u nich Premium, jest graczy non-premium... Wystarczy tez popatrzec na programy czesto pobierane jak adobe, windows'y, dlaczego oni maja tak wysokie ceny? dlatego ze malo ludzi z nich korzysta? musza jakos sobie wynagrodzic lata spedzone nad projektami....
Z resszta gierka za 300 zl? gdzie ty kupujesz? nawet w Szwecji gry sa tansze... |
|
|
|
 |
susa

Uprawnienia: B C CE KW ADR
|
Wysłany: 2014-04-08, 14:26
|
|
|
Gierka na nową konsole to jakies 40-50 funtó w. W PL nie wiem ;)
Kiedyś czytałem fajny artykuł na temat "Co by było gdyby piractwa nie było" - coś w tym guście. Na szczęście internetu nie da się ocenzurować bądź kontrolować w jakiś znaczący sposób. Gdyby się dało, wyeliminowali by piractwo i co dalej? A to że już teraz kartele zajmują się piractwem i dystrybucją nielegalnego oprogramowania(co trochę jest śmieszne, z jednej strony dragi, z drugiej windowsy )
To co napisałem to nie jakiś tam argument "za" piractwem. Sam bym się wkurzył gdyby kradli mi moją 'własność intelektualną' jak to często nazywają.
Ale druga strona medalu jest taka że producenci nie wychodzą z inicjatywą do konsumentów. Te triale, ceny i masa błędów jest odrzucająca. Ja myśle że gdyby ceny oprogramowania były na tyle niskie że zwyczajnie nie opłacało by się piracić - zostało by to wyeliminowane oraz koncerny by na tym zarobiły. Wystarczy ugryźć to dobrym sposobem + media i akcje.
"Kup pan Windowsa, a dostaniesz talon na lot balonem" |
|
|
|
 |
raptile

Pracuję w firmie: ND POLSKA
Uprawnienia: BCE [ADR]
|
Wysłany: 2014-04-29, 18:51 Re: Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!!
|
|
|
martixx napisał/a: |
Hasło do pliku to " martixx " taki sam jak mój nick na portalu.
l/martixx[/URL] |
Hasło nie działa |
|
|
|
 |
|
Nerrox
Uprawnienia: B, B+E, C, C+E, KW, KK
Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 10 Paź 2013 Posty: 132 Skąd: Strzyżów
|
Wysłany: 2014-04-29, 21:00
|
|
|
Hasło działa - widocznie wpistujesz "matrixx" zamiast "martixx". |
|
|
|
 |
foxtrott
Tym śmigam: Opel Astra G :)
Uprawnienia: B, C, C+E, KW
Wiek: 32 Dołączył: 04 Lis 2013 Posty: 12 Skąd: Dolnośląskie
|
Wysłany: 2014-05-19, 16:33
|
|
|
Wiatam. Mam problem z AutoRoute 2013... przez jakiś czas używałem "pirata", przyznaję się bez bicia. Ale w końcu się zebrałem i kupiłem klucz. Mapy chodziły jak trzeba przez jakiś tydzień. Teraz problem: "'Your registry settings for this application were not copied correctly. To correct these settings, run Setup for this application from the location where you originally installed it' reinstal nie pomaga. Nie wiem co robić. w piątek mam wyjazd a to "gówno" za przeproszeniem, za które zapłaciłem 167zł zawiodło... Pisałem do Microsoftu to buraki odpisali, że nie wspierają AutoRoute... PROSZĘ O POMOC!! |
|
|
|
 |
wsobol
Chauffeur
Tym śmigam: Volvo FH12 460KM + silo Feldbinder
Pracuję w firmie: eurobulk.dk
Uprawnienia: B; C; C+E; KW
Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 407 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2014-05-19, 23:01
|
|
|
foxtrott napisał/a: | Wiatam. Mam problem z AutoRoute 2013... przez jakiś czas używałem "pirata", przyznaję się bez bicia. Ale w końcu się zebrałem i kupiłem klucz. Mapy chodziły jak trzeba przez jakiś tydzień. Teraz problem: "'Your registry settings for this application were not copied correctly. To correct these settings, run Setup for this application from the location where you originally installed it' reinstal nie pomaga. Nie wiem co robić. w piątek mam wyjazd a to "gówno" za przeproszeniem, za które zapłaciłem 167zł zawiodło... Pisałem do Microsoftu to buraki odpisali, że nie wspierają AutoRoute... PROSZĘ O POMOC!! |
Musisz znaleźć ścieżkę dojścia dzie aplikacja została zainstalowana. Najprawdopodobniej będzie to: C:\Program Files\Microsoft Autoroute 2013 Tam musisz znaleźć plik Autorout.exe i klikając w niego uruchamiasz program. Przekopiuj sobie skrót do tego pliczku na pulpit i stamtąd będziesz mógł szybko i łatwo odpalić AR2013. Mam nadzieję, że oto chodziło i że pomogłem. |
|
|
|
 |
foxtrott
|
Wysłany: 2014-05-20, 10:57
|
|
|
Już tego próbowałem... może format pomoże... |
|
|
|
 |
|
kiko
|
Wysłany: 2014-05-21, 10:18
|
|
|
A na jakim systemie masz to odpalone próbowałeś prawym myszy na setup.exe uruchom jako Administrator i ponownie zainstalować |
|
|
|
 |
foxtrott
|
Wysłany: 2014-05-21, 14:52
|
|
|
system win 7... próbowałem tego też. Dalej nic a pątek trzeba jechać |
|
|
|
 |
kiko
|
Wysłany: 2014-05-21, 18:48
|
|
|
Spróbuj w Panelu Sterowania Konta użytkowników Zmień ustawienia funkcji Kontrola Konta Użytkownika i w nim suwak na sam dół daj i ok |
|
|
|
 |
foxtrott
|
Wysłany: 2014-05-21, 22:43
|
|
|
dalej nic... |
|
|
|
 |
|
jiuer7845
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|