Wyszukiwarka:
Międzynarodówka Busem |
Autor |
Wiadomość |
szejk78

Tym śmigam: Daf 460 XF /Mondeo IV/Focus II
Pracuję w firmie: Tajna misja :) Latam po UE z Beczką /Konterem
Uprawnienia: B,C,C+E,KW,,KK,ADR na Beczke
Wiek: 45 Dołączył: 03 Gru 2012 Posty: 26 Skąd: Bielsko Biała/Hamm
|
Wysłany: 2012-12-30, 14:08
|
|
|
Wiem w Wektorze |
|
|
|
 |
|
chizar
Uprawnienia: B...
|
Wysłany: 2012-12-31, 09:06
|
|
|
A idźta w cholerę z tym MotoWektorem. Straszna zabudowa, chyba że u mnie wybrał ktoś najtańszą z możliwych. Plandeka ciężka do spięcia, a jak coś lekko napiera na nią to już amba. Kurnik mały, linka celna cienka. Skończyłem narzekać
[ Dodano: 2012-12-31, 09:23 ]
Gratuluję pomysłu komuś kto brał moje auto, czarny kurnik. Idealna opcja na lato |
|
|
|
 |
kielek
kielek
Tym śmigam: Renault Master 2.3 DCi
Pracuję w firmie: KAT-POL
Uprawnienia: B
|
Wysłany: 2012-12-31, 10:48
|
|
|
chizar może ten kto brał twoje auto w takiej specyfikacji nie myślał o zaletach i wadach tego kurnika. Ja w swoim masterze posiadam też wektora tyle że czerwony a do jedynej rzeczy która mnie w nim denerwuje jest to że dodatkowe gniazda zapalniczki są przy wylocie Webasto w poprzednim Peugeot Boxer w kurniku Lamico miałem po drugiej stronie.
P.S.
Jeśli ktoś szuka pracy na busa po EU jest póki co wolne miejsce ale tylko osoby zamieszkujące Warszawę lub bliskie okolice. |
|
|
|
 |
szejk78

Tym śmigam: Daf 460 XF /Mondeo IV/Focus II
Pracuję w firmie: Tajna misja :) Latam po UE z Beczką /Konterem
Uprawnienia: B,C,C+E,KW,,KK,ADR na Beczke
Wiek: 45 Dołączył: 03 Gru 2012 Posty: 26 Skąd: Bielsko Biała/Hamm
|
Wysłany: 2012-12-31, 20:27
|
|
|
jo nie |
|
|
|
 |
|
Gomez

Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 135 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 2013-01-01, 02:38
|
|
|
chizar napisał/a: | A idźta w cholerę z tym MotoWektorem. Straszna zabudowa, chyba że u mnie wybrał ktoś najtańszą z możliwych. Plandeka ciężka do spięcia, a jak coś lekko napiera na nią to już amba. Kurnik mały, linka celna cienka. Skończyłem narzekać
[ Dodano: 2012-12-31, 09:23 ]
Gratuluję pomysłu komuś kto brał moje auto, czarny kurnik. Idealna opcja na lato |
Mi tam nie przeszkadza zabudowa, co będę narzekał na wykonanie jak to dalej dziadostwo a nie np. firana. Masz trochę inną specyfikacje ale ja nie narzekam na spinanie, gówno bo gówno ale sie jakoś wyrobiło i chodzi.
Linka badziewiasta to fakt, moja ma wżery rdzy już w 15 miejscach a zwłaszcza z prawej strony którą rzadko otwieram. Kiedyś byłem zmuszony rozwalić prawą stronę i linka dosłownie pourywała mi się od rdzy w kilku miejscach wiec co 15 cm mam klejone taśmą.
Kurnik mamy taki sam raczej wielkościowo i nie wiem ile ty masz wzrostu bo ja tam normalnie siadam a śpie z torbą pełną ciuchów i też nie jest źle bo w nocy mogę zmienić sobie pozycje spania z 10 razy. Także chyba to kwestia gustu i wymiarów kierowcy ale co do linki to masz racje.
Czarny kurnik dostałeś po to abyś latem spał na dole z włączonym autem i klimą na full wiec tak rób i jak sie szef spyta czemu tyle pali to mu powiedz wprost o co chodzi. |
|
|
|
 |
chizar
Uprawnienia: B...
|
Wysłany: 2013-01-01, 14:47
|
|
|
Ja Warszawa. Podaj swój numer na PW, zadzwonię. Szukam firmy bliżej |
|
|
|
 |
Michu
Tym śmigam: Renault Master
Pracuję w firmie: ECE
|
Wysłany: 2013-01-08, 16:18
|
|
|
O proszę, a u kogo to kolega jeździ w ZG? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|