Wyszukiwarka:

Poprzedni temat «» Następny temat
Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!!
Autor Wiadomość
susa

Uprawnienia: B C CE KW ADR
Wysłany: 2014-04-07, 20:42   

ossto napisał/a:
Susa, przez to ze luddie tak piraca ceny sa tak wysokie, ja kupujac jakas gre, czy program musze tez zaplacic za innych ktorzy to pobieraja, jak kogos nie stac to niech nie kupuje tak jak z telefonem, nie stac mnie na najnowszego samsunga, kupuje najtanszego huweii nie pobieram najnowszego samsunga z neta, tak i z gps nie stac mnie na dobre mapy to szukam darmowych, mi to fiuta nie wydluza ze kupuje, ale wkur*** mnie to ze musze placic za innych....

Chyba nie znasz się na ekonomi ;) Gdyby piractwa nie było, ceny były by wyższe. A tak muszą walczyć z czarnym rynkiem żeby coś zarobić :lol: Po za tym państwowe instytucje są zobligowane do używania oryginalnego oprogramowania(w sumie my wszyscy jesteśmy, ale oni są kontrolowani) i to one najbardziej wspierają producentów oprogramowania/gier.

Zobacz jak to fajnie rozwiązali na przykładzie gier konsolowych: Kupujesz oryginał(bo piratów zwyczajnie sie nie opłaca gdyż trzeba przerabiać konsole, utrata gwarancji i nagrywać po 50 płyt - może któraś ruszy) zagrasz, a potem sprzedajesz na rynku wtórnym. Do tego masz gratisy itd
Tylko nie zapominajmy o jednym. Ceny oprogramowania i gier są na realia zarobków zachodnich. U nas wydać na gierkę raz w miesiącu 300zł, przy zarobkach 1600zł to trochę nie halo.

ossto 
WARIAT Z OSOBOWKI

Uprawnienia: B+E, ladowarki kolowe, C+E, ADR+kl1, KW
Wysłany: 2014-04-08, 12:36   

Rok temu, w miescie w ktorym mieszkam na dniach otwartych Uniwesytetu byl przedstawiciel firmy majong AB, na pytanie dlaczego Minecraft jest tak drogi w porownaniu z innymi grami, poza wyjatkowymi zaletami swojej produkcji wymienil tez to ze dwa razy tyle co kupuje u nich Premium, jest graczy non-premium... Wystarczy tez popatrzec na programy czesto pobierane jak adobe, windows'y, dlaczego oni maja tak wysokie ceny? dlatego ze malo ludzi z nich korzysta? musza jakos sobie wynagrodzic lata spedzone nad projektami....
Z resszta gierka za 300 zl? gdzie ty kupujesz? nawet w Szwecji gry sa tansze...

susa

Uprawnienia: B C CE KW ADR
Wysłany: 2014-04-08, 14:26   

Gierka na nową konsole to jakies 40-50 funtó w. W PL nie wiem ;)

Kiedyś czytałem fajny artykuł na temat "Co by było gdyby piractwa nie było" - coś w tym guście. Na szczęście internetu nie da się ocenzurować bądź kontrolować w jakiś znaczący sposób. Gdyby się dało, wyeliminowali by piractwo i co dalej? A to że już teraz kartele zajmują się piractwem i dystrybucją nielegalnego oprogramowania(co trochę jest śmieszne, z jednej strony dragi, z drugiej windowsy :lol: )
To co napisałem to nie jakiś tam argument "za" piractwem. Sam bym się wkurzył gdyby kradli mi moją 'własność intelektualną' jak to często nazywają.
Ale druga strona medalu jest taka że producenci nie wychodzą z inicjatywą do konsumentów. Te triale, ceny i masa błędów jest odrzucająca. Ja myśle że gdyby ceny oprogramowania były na tyle niskie że zwyczajnie nie opłacało by się piracić - zostało by to wyeliminowane oraz koncerny by na tym zarobiły. Wystarczy ugryźć to dobrym sposobem + media i akcje.
"Kup pan Windowsa, a dostaniesz talon na lot balonem" :lol:

raptile 

Pracuję w firmie: ND POLSKA
Uprawnienia: BCE [ADR]
Wysłany: 2014-04-29, 18:51   Re: Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!!

martixx napisał/a:

Hasło do pliku to " martixx " taki sam jak mój nick na portalu.
l/martixx[/URL]

Hasło nie działa :->

Nerrox 

Uprawnienia: B, B+E, C, C+E, KW, KK
Wysłany: 2014-04-29, 21:00   

Hasło działa - widocznie wpistujesz "matrixx" zamiast "martixx".

foxtrott 

Tym śmigam: Opel Astra G :)
Uprawnienia: B, C, C+E, KW
Wysłany: 2014-05-19, 16:33   

Wiatam. Mam problem z AutoRoute 2013... przez jakiś czas używałem "pirata", przyznaję się bez bicia. Ale w końcu się zebrałem i kupiłem klucz. Mapy chodziły jak trzeba przez jakiś tydzień. Teraz problem: "'Your registry settings for this application were not copied correctly. To correct these settings, run Setup for this application from the location where you originally installed it' reinstal nie pomaga. Nie wiem co robić. w piątek mam wyjazd a to "gówno" za przeproszeniem, za które zapłaciłem 167zł zawiodło... Pisałem do Microsoftu to buraki odpisali, że nie wspierają AutoRoute... PROSZĘ O POMOC!! :-(

wsobol 
Chauffeur

Tym śmigam: Volvo FH12 460KM + silo Feldbinder
Pracuję w firmie: eurobulk.dk
Uprawnienia: B; C; C+E; KW
Wysłany: 2014-05-19, 23:01   

foxtrott napisał/a:
Wiatam. Mam problem z AutoRoute 2013... przez jakiś czas używałem "pirata", przyznaję się bez bicia. Ale w końcu się zebrałem i kupiłem klucz. Mapy chodziły jak trzeba przez jakiś tydzień. Teraz problem: "'Your registry settings for this application were not copied correctly. To correct these settings, run Setup for this application from the location where you originally installed it' reinstal nie pomaga. Nie wiem co robić. w piątek mam wyjazd a to "gówno" za przeproszeniem, za które zapłaciłem 167zł zawiodło... Pisałem do Microsoftu to buraki odpisali, że nie wspierają AutoRoute... PROSZĘ O POMOC!! :-(

Musisz znaleźć ścieżkę dojścia dzie aplikacja została zainstalowana. Najprawdopodobniej będzie to: C:\Program Files\Microsoft Autoroute 2013 Tam musisz znaleźć plik Autorout.exe i klikając w niego uruchamiasz program. Przekopiuj sobie skrót do tego pliczku na pulpit i stamtąd będziesz mógł szybko i łatwo odpalić AR2013. Mam nadzieję, że oto chodziło i że pomogłem.

foxtrott 

Wysłany: 2014-05-20, 10:57   

Już tego próbowałem... może format pomoże...

kiko 

Wysłany: 2014-05-21, 10:18   

A na jakim systemie masz to odpalone próbowałeś prawym myszy na setup.exe uruchom jako Administrator i ponownie zainstalować

foxtrott 

Wysłany: 2014-05-21, 14:52   

system win 7... próbowałem tego też. Dalej nic :cry: a pątek trzeba jechać :-(

kiko 

Wysłany: 2014-05-21, 18:48   

Spróbuj w Panelu Sterowania Konta użytkowników Zmień ustawienia funkcji Kontrola Konta Użytkownika i w nim suwak na sam dół daj i ok

foxtrott 

Wysłany: 2014-05-21, 22:43   

dalej nic...

jiuer7845

Wysłany: 2021-11-05, 10:06   

Travis Scott Jordan 1

Yeezy Shoes

Yeezy Supply

Air Jordans