Wyszukiwarka:
|
Igo primo truck win CE- ustawienie programu w menu głównym. |
| Autor |
Wiadomość |
fitman
|
Wysłany: 2016-11-29, 18:08 Igo primo truck win CE- ustawienie programu w menu głównym.
|
|
|
Cześć.
Wrzuciłem na urządzenie nawigację igo truck.
Mogę ją uruchomić ale tylko poprzez przejście w windows, i odnalezienie jej na karcie pamięci.
Da się zrobić tak by była widoczna w menu bez przechodzenia do windowsa, mam też wrażenie że nie zapisuję mi ustawień ale to przetestuję jutro jak z nią pośmigam.
Dzięki za pomoc, pozdro. |
| Ostatnio zmieniony przez fitman 2016-11-30, 09:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
mixmusic

Pomógł: 29 razy Wiek: 109 Dołączył: 19 Sty 2015 Posty: 953 Skąd: Gdzieś daleko
|
Wysłany: 2016-11-29, 18:56
|
|
|
| Jaka navi? Może trzeba jej panel zrobić |
|
|
|
 |
fitman
|
Wysłany: 2016-11-30, 07:59
|
|
|
Manta GPS720 easyrider
[ Dodano: 2016-11-30, 08:53 ]
Jeśli ktoś będze miał taki problem z tą nawigacją, to macie odpowieć.
Więc tak, pogrzebałem trochę w nawigacji, można ustawić dwie różne nawigację które pojawią się w głównym menu.
Opis:
-Uruchamiamy nawigację.
-W głównym menu przechodzimy w "Ustawienia".
-Teraz wybieramy "Ścieżka do mapy".
-Mamy dwa sloty w pierwszym powinna być ustawiona oryginalna nawigacja, drugi powinien być pusty.
-W drugim slocie ustawcie seryjną nawigację tak jak jest to w pierwszym slocie, w drugi wybierzcie nawigację którą będziecie używali w moim przypadku jest to Igo primo.
-Możecie też zaznaczyć opcję "automatyczne włączanie programu nawigacji przy uruchamianiu" , po tym zabiegu po włączeniu urządzenia nawigacja z pierwszego slotu uruchomi nam się automatycznie.
Myślę że opisałem to dość łopatologicznie i nikt nie powinien mieć problemu
Pozdrawiam, i dzięki za chęć pomocy :) |
|
|
|
 |
jiuer7845
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|