Wyszukiwarka:
|
egzamin |
| Autor |
Wiadomość |
damian7777
|
Wysłany: 2015-09-26, 06:33 egzamin
|
|
|
| witam wszystkich co zdają na ciężarówke w łodzi i mam pytanie niedługo mam egzamin na kat c i gdzie jest jakiś punkt odniesienia żeby zatrzymać się w tym metrze na cofaniu po łuku dziękuje za porady pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
mrc
Kierownik - Dyrygent

Tym śmigam: Kia Ceed II
Pracuję w firmie: Dziad Trans Sp. z o.o.
Uprawnienia: B, C, C+E, KW
Pomógł: 11 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Kwi 2015 Posty: 311 Skąd: ten mandat?
|
Wysłany: 2015-09-26, 11:28
|
|
|
Kolego a może zapytaj instruktora, powinien widzieć wszak pracuje w tym fachu.
Mój mi podpowiedział i od początku wiedziałem gdzie i jak :) |
|
|
|
 |
mobil1994
mobil1994

Tym śmigam: VW Polo IV
Uprawnienia: B, B+E, C, C+E, KW, KK
|
Wysłany: 2015-09-26, 19:52 Re: egzamin
|
|
|
| damian7777 napisał/a: | | witam wszystkich co zdają na ciężarówke w łodzi i mam pytanie niedługo mam egzamin na kat c i gdzie jest jakiś punkt odniesienia żeby zatrzymać się w tym metrze na cofaniu po łuku dziękuje za porady pozdrawiam |
Nie radzę się pytać o to egzaminatora. Mi wystarczyły lusterka żeby się odpowniednio zatrzymać, ale to może kwestia wyczucia. Jeśli jednak nie masz pewności to zapytaj o to kogoś kto też będzie zdawał, jeśli będzie któryś już raz to może wiedzieć. Albo swojego instruktora w OSK. Bo jak zadasz takie pytanie egzaminatorowi to może być klapa. |
|
|
|
 |
and407
Uprawnienia: B,C+E,KWP
Wiek: 40 Dołączył: 24 Gru 2013 Posty: 15 Skąd: Podkarpackie
|
Wysłany: 2015-09-27, 12:34
|
|
|
Witam.
damian7777 może zapytaj swojego instruktora czy nie mógłby Ci dać numeru do kogoś kto ostatnio zdawał abyś mógł wypytać go o detale egzaminu u Ciebie w WORD-dzie? Lub ewentualnie możesz podjechać do WORD-u i zobaczyć egzamin kogoś, poczekać i zapytać go o nurtujące Cię sprawy? Jak sobie przypominam egzamin w moim WORD-dzie na kat. C to auto ustawione było na początku łuku w prawidłowej odległości. Więc można sobie odpowiedni punkt wypatrzyć by było Ci łatwiej:) |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|