Kosiek
Tym śmigam: Volvo S80
Uprawnienia: B
Wysłany: 2017-02-20, 19:51 TomTom Rider 2
Witam potrzebuje pomocy z ta navi tomtom rider 2. Nawigacja jest na motor i wiem ze to nie jest dla truckerow ale prosze o pomoc. Potrzebuje instrukcje jaka mape mam tu dodac chodzi mi o europe srodkowa. I jak cos to prosze jak najproscie opisac instalacje bo jestem zielony troche :(
robak26
Tym śmigam: Audi A4 B7 limo Liebherr 554
Pracuję w firmie: BB
Uprawnienia: C+E
Wysłany: 2017-02-20, 20:17
Czy po podłączeniu do kompa , komp widzi TomTom-a jako dysk, czy jest komunikat " nie rozpoznano urządzenia".
Myślę, że to drugie, ale nie znam tego modelu i nie chcę złowróżyć.
Jeśli komp nie widzi urządzenia to tylko zakup map online bezpośrednio od TomTom-a.
Pomógł: 29 razy Wiek: 109 Dołączył: 19 Sty 2015 Posty: 953 Skąd: Gdzieś daleko
Wysłany: 2017-02-22, 15:49 Re: TomTom Rider 2
Kosiek napisał/a:
Witam potrzebuje pomocy z ta navi tomtom rider 2. Nawigacja jest na motor i wiem ze to nie jest dla truckerow ale prosze o pomoc. Potrzebuje instrukcje jaka mape mam tu dodac chodzi mi o europe srodkowa. I jak cos to prosze jak najproscie opisac instalacje bo jestem zielony troche :(
Podłącz do kompa znajdz plik: ttgo.bif i kliknij na niego (otwórz notatnikiem) i podaj mi co tam masz podane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum