Wyszukiwarka:
|
IGO Primo na Androida działająca w poziomie. |
| Autor |
Wiadomość |
GANGUS
|
Wysłany: 2016-12-15, 14:15 IGO Primo na Androida działająca w poziomie.
|
|
|
Witam Serdecznie.
Mam tablet ASUS MemoPad 7 z ekranem o rozdzielczości 1024x600 i androidem. Szukam dla niego instalki IGO Primo która będzie działała "W POZIOMIE". Próbowałem już kilku ale działa tylko pion. Kiedy obrócę tablet to obraz się nie obraca, a tylko jakby zwęża i przyciski przestają działać. Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
|
|
mixmusic

Pomógł: 29 razy Wiek: 109 Dołączył: 19 Sty 2015 Posty: 953 Skąd: Gdzieś daleko
|
Wysłany: 2016-12-15, 15:21
|
|
|
Sprawdż ta wersję - a będziesz zadowolony .Pamietaj dodaj mapy itd.
| Kod: | | https://rapidu.net/7218599188/1024-x-600.rar |
|
| Ostatnio zmieniony przez mixmusic 2016-12-15, 15:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GANGUS
|
Wysłany: 2016-12-15, 21:24
|
|
|
Dzieki. Działa
Mam tylko problem z POI. Wrzuciłem mapy, poi itd z iGO HERE EUROPE / POLSKA 2016.Q3
i nie mam żadnych POI. Masz jakiś pomysł?
Czy można przenieść swoje ulubione punkty z innego IGO?
Program nie zapamiętuje tez moich ustawień. Profilu, jaki pojazd, ikon szybkiego menu. co mogę zrobić? |
| Ostatnio zmieniony przez GANGUS 2016-12-15, 21:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mixmusic

|
Wysłany: 2016-12-16, 16:06
|
|
|
| GANGUS napisał/a: | Dzieki. Działa
Mam tylko problem z POI. Wrzuciłem mapy, poi itd z iGO HERE EUROPE / POLSKA 2016.Q3
Program nie zapamiętuje tez moich ustawień. Profilu, jaki pojazd, ikon szybkiego menu. co mogę zrobić? |
Co do zapamiętywania
Dopisz do sekcji [folders] w sys.txt
data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"
Zaznacz w ustawieniach map poi i będą
Masz taki plik w starej wersji iGO?
\save\favorites.dat
Jeśli nie cały folder Save podmien i sprawdz czy jest OK |
| Ostatnio zmieniony przez mixmusic 2016-12-16, 18:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
GANGUS
|
Wysłany: 2016-12-17, 21:11
|
|
|
| Cytat: | ************************************
Co do zapamiętywania
Zaznacz w ustawieniach map poi i będą
Masz taki plik w starej wersji iGO?
\save\favorites.dat
Jeśli nie cały folder Save podmien i sprawdz czy jest OK |
Więc tak.
Zapamiętywanie. Dopisanie w sys.txt pomogło i program zapamiętał moje ustawienia.
POI: wchodziłem w ustawienia i na samym dole jest "znaczniki POI". Wchodzę w to a tam nie ma nic. w folderze POI mam 123 pliki a program nic nie widzi.
Ulubione: nie mam pliku favorites.dat w save. Podmieniłem cały folder SAVE ale to nic nie dało i nadal nie mam swoich ulubionych z poprzedniego IGO.
Masz jeszcze jakiś pomysł?
Wrrrr... Odinstalowałem aplikacje zeby ja jeszcze raz zainstalować z nowym folderem "save" i nie chce sie teraz wogole uruchomić. Wróciłem do oryginału który pobrałem z linku od mixmusic i nadal się nie uruchamia.
Wyskakuje komunikat; "Brakujący lub niepełny folder: /data/data/com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient/content/lang |
| Ostatnio zmieniony przez GANGUS 2016-12-17, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mixmusic

|
Wysłany: 2016-12-18, 08:54
|
|
|
| Jakiś cleaner i przeczyść |
|
|
|
 |
GANGUS
|
Wysłany: 2016-12-18, 16:13
|
|
|
Nareperowałem POI. Podmieniłem folder "global_cfg" z innego IGO i teraz mam wszystkie POI od HERE Q3. 2016
Ale moich ulubionych nie mogę nadal przenieść. W folderze "save" w moim profilu 01 jest plik "user.upoi" i w nim są wszystkie moje ulubione (widać to po otwarciu w notatniku). Ale za cholere aplikacja nie widzi ich. Próbowałem podmieniać na różne sposoby: Cały folder save, folder Profiles, folder 01, plik user.upoi, zawartość pliku.... Proszę o podpowiedz co jeszcze mogę zrobić. Zależy mi na tych ulubionych.
Podmieniłem w profilu plik user.upoi i widzi moje ulubione kiedy mam oryginalny "sys.txt" który był razem z aplikacja. Problem z moimi ulubionymi jest kiedy dodam do sys.txt
| Cytat: | ************************************
Co do zapamiętywania
**************** |
Wtedy przestaje widzieć profile użytkownika. Jak tego wpisu nie ma to moje ulubione widzi, widzi wszystkie profile użytkownika, ale nie zapamiętuje moich ustawień i ostatniej pozycji satelit. Co mogę zrobić??????? |
| Ostatnio zmieniony przez GANGUS 2016-12-18, 16:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jiuer7845
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|