|
Firmy jeżdżące w kółkach na Hiszpanie. |
| Autor |
Wiadomość |
swiezakdriver
ŚwieżakDriver

Uprawnienia: B, C, C+E, KW
|
Wysłany: 2012-09-29, 18:25 Firmy jeżdżące w kółkach na Hiszpanie.
|
|
|
| Witam. Prosiłbym o informację na temat firm które jeżdżą w kółkach na hiszpanie francję z okolic woj. śląskiego, opolskiego, dolnośląskiego. W okolicach Opola. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Gomez

Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 135 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 2012-10-01, 22:19
|
|
|
MARCOTRAN, Pyskowice kolego.
Ćwiczą Hiszpanię, Portugalię. Dużo ich także na Francji.
Jednak z tego co wiem teraz nie najlepiej u nich. Nie są to jednak info. z pierwszej ręki wiec 100% ci nie powiem. Bądź co bądź chyba dalej funkcjonują.
[ Dodano: 2012-10-01, 22:19 ]
http://www.marcotran.com/l-polonia.php?idioma=en |
|
|
|
 |
swiezakdriver
ŚwieżakDriver

|
Wysłany: 2012-10-02, 10:55
|
|
|
Oj kolego po ich wpisach na forum niekoniecznie :) Jednak to prawda że tam gdzie dobrze to kierowcy siedza cicho i sie smieja z innych |
|
|
|
 |
MłodyDriver
MłodyDriver
|
Wysłany: 2012-10-06, 18:56
|
|
|
Chciałbym zaznaczyć, że nie ma czegoś takiego jak "kółeczka".
Każdy by tak chciał, lecz jest to nie realne, żeby cały czas tak jeździc. |
|
|
|
 |
|
|
swiezakdriver
ŚwieżakDriver

|
Wysłany: 2012-10-07, 18:24
|
|
|
| Uwiez ze jest to realne :) Jako spedytor operowalem w jednej firmie ktora tak jezdzila :) ale ja w niej nie mam zamiaru jezdzic. Malo sie znasz |
|
|
|
 |
MłodyDriver
MłodyDriver
|
Wysłany: 2012-10-07, 20:33
|
|
|
Tak się składa, że jeżdżę po Europie i rozmawiam z kierowcami, którzy "mieli jeździc w kółeczko". Kółeczko to jest wtedy jak się uda Skoro "operowałeś" jako spedytor, to masz pojęcie ile czasem trwają rozładunku/ załadunki. Jeden poślizg i pauza wychodzi na parkingu. |
|
|
|
 |
swiezakdriver
ŚwieżakDriver

|
Wysłany: 2012-10-07, 20:38
|
|
|
| No niestety. Nic nigdy nie jest dobrze ulozone. Zdazaja sie poslizgi kazdemu. Ale jednak jest to mozliwe i wiem o czym mowie. Dlatego prosze o konkretne odpowiedzi ale niestety nikt tu takowych nie posiada. No coz ;) sezon na owoca sie zbliza wiec wiem ze beda potrzebowali na frigo :) |
|
|
|
 |
Gomez

Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 135 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 2012-10-08, 12:42
|
|
|
| MłodyDriver napisał/a: | Tak się składa, że jeżdżę po Europie i rozmawiam z kierowcami, którzy "mieli jeździc w kółeczko". Kółeczko to jest wtedy jak się uda Skoro "operowałeś" jako spedytor, to masz pojęcie ile czasem trwają rozładunku/ załadunki. Jeden poślizg i pauza wychodzi na parkingu. |
A gdzie ma wychodzić?
Przecież kółka PL-E-PL nie zrobisz na strzała.
I jest mnóstwo firm które jeżdżą w kółkach, albo mają po prostu stałe linie i są na nich przydzieleni kierowcy który w ten sposób jeżdżą. Jeżdżą z Pl do np F w to samo miejsce przez miesiąc. Są firmy transportowe, które mają kontrakty podpisane na takie linki bo akurat zakład, firma czy inne przedsiębiorstwo potrzebuje przywieźć coś z PL a później wysyła puste opakowania. I jeździ się w kółko.
Plus takiej roboty jest taki, że nie martwisz się w ogóle o szukanie adresów a czasem trafi się tak, że spotkasz na firmie kolege ze swojej firmy i jedzie się we dwóch albo trzech więc jakieś tam umilenie czasu podróży jest.
A ci co mieli jeździć w kółeczkach a w rzeczywistości okazało się to tylko jedno czy dwa kółka a później znów zaczeli być rzucani po Unii to zostali po prostu perfidnie wydymani przez szefa. |
|
|
|
 |
|
|
MłodyDriver
MłodyDriver
|
Wysłany: 2012-10-13, 06:00
|
|
|
| Gomez napisał/a: | | MłodyDriver napisał/a: | Tak się składa, że jeżdżę po Europie i rozmawiam z kierowcami, którzy "mieli jeździc w kółeczko". Kółeczko to jest wtedy jak się uda Skoro "operowałeś" jako spedytor, to masz pojęcie ile czasem trwają rozładunku/ załadunki. Jeden poślizg i pauza wychodzi na parkingu. |
A gdzie ma wychodzić?
|
Miałem na myśli wyjazd w poniedziałek, powrót w piątek lub w sobotę.
Co chodzi o kółka z punktu A do B to się zgodzę jest tego pełno |
|
|
|
 |
lukchar
|
Wysłany: 2012-10-14, 23:23
|
|
|
| Fanie się załapać na takie kółka, że wozi się towar z jakieś fabryki do magazynu od pon do piątku i każda nocka w domu :) |
|
|
|
 |
swiezakdriver
ŚwieżakDriver

|
Wysłany: 2012-10-15, 22:24
|
|
|
| lukchar, nie chodzi mi o cos takiego. Wątpie żebys na kółeczku na hiszpani być codziennie w domku. |
|
|
|
 |
MłodyDriver
MłodyDriver
|
Wysłany: 2012-10-20, 17:52
|
|
|
| lukchar napisał/a: | | Fanie się załapać na takie kółka, że wozi się towar z jakieś fabryki do magazynu od pon do piątku i każda nocka w domu :) |
Tak ci się tylko wydaje:) |
|
|
|
 |
|
|
MateushNH
DAF it's my life
Tym śmigam: DAF XF 106 EURO 6
Pracuję w firmie: Mączka lOGISTIC
Uprawnienia: B,C,E
Wiek: 37 Dołączył: 18 Sie 2012 Posty: 59 Skąd: Biórków Wielki
|
Wysłany: 2012-10-22, 20:39
|
|
|
| MłodyDriver napisał/a: | Chciałbym zaznaczyć, że nie ma czegoś takiego jak "kółeczka".
Każdy by tak chciał, lecz jest to nie realne, żeby cały czas tak jeździc. |
Co Ty za pierdoły wygadujesz? Ja mam non stop kółka. |
|
|
|
 |
Lukasz
Pracuję w firmie: wyjazdy po auta na UE lawetami
Uprawnienia: BCE
Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2012 Posty: 10 Skąd: Radom i okolice
|
Wysłany: 2013-03-19, 13:37
|
|
|
| ma ktoś namiar na prace w kółkach PL-UE-PL z mazowieckiego?? najlepiej okolice Radomia ale nie koniecznie to pisać!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
mobil1994
mobil1994

Tym śmigam: VW Polo IV
Uprawnienia: B, B+E, C, C+E, KW, KK
|
|
|
|