Wyszukiwarka:
|
2 / 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Federico
Uprawnienia: B C CE
|
Wysłany: 2017-04-29, 13:54 2 / 2
|
|
|
Helo!
Dawno mnie nie było bo trochę spedytorowałem no ale nadszedł czas że prawdopodobnie max za kilka miesięcy odnowię kwity i będę wracał do szoferki. Droga wzywa ;) Powiedzcie mi czy pracuje ktoś 2/2 (tygodnie), znacie firmy które tak jeżdżą, idzie wyżyć i się nie użerać? Mam ponad 3 lata doświadczenia, chłodnia i firana + w zastępstwie po kilka dni wywrotka, walking floor, kontener i cysterna spożywcza. Zaliczone koło 20 krajów ale nie chcę jeździć na daleką Skandynawię ani Francję / UK. ADR podstawowy, będę też mieć niedługo kwit na widlaki. Ostatnio ponad rok siedziałem w biurze, kilka razy tylko jechałem w zastępstwie u kolegi w firmie ale wiadomo że to jak jazda na rowerze, nie zapomina sie ;)
Oprócz uprawnień i doświadczenia mam w ofercie:
- dobry angielski i podstawowy niemiecki
- nie syfię w samochodzie
- optymalne wykorzystanie czasu jazdy
Wymagania:
- terminowe i godziwe wynagrodzenie
- sprawne technicznie i czyste auto (nie palę, nie włażę w butach i nie smażę w kabinie)
- nieprzeginanie tacho
- pojedyncza obsada
Najchętniej chłodnia lub izoterma Niemcy, Italia, Dania, Holandia ale mogę też pojechać do Bułgarii czy Rumunii, jeżeli pieniądz się zgadza to rozważę też propozycje innym typem naczep jeśli praca w porządku.
Gdyby ktoś tak jeździł to dajcie znać, może być na priv. |
| Ostatnio zmieniony przez Federico 2017-04-29, 14:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|