Wyszukiwarka:
|
Montaż cb w MAN TGX XL |
| Autor |
Wiadomość |
skibol83

Tym śmigam: Scania Streamline R450
Pracuję w firmie: ESPO
Uprawnienia: B,C,C+E, KW, KK, ADR, WOZKI, Cysterny
Pomógł: 6 razy Wiek: 43 Dołączył: 30 Cze 2013 Posty: 252 Skąd: Kolbuszowa
|
Wysłany: 2013-10-03, 16:02 Montaż cb w MAN TGX XL
|
|
|
Witam
Chcę zamontować na stałe radio w miejscu gdzie jego miejsce bo na razie mi leży "pod nogami", oryginalna antena jest h..... warta wiec mam magnesówkę na uchwycie spojlera bo dach jest plastikowy i kable ciągnę rynienką przy dachu, przez drzwi i za siedzeniem. Czy ktoś montował radio tak żeby kabli nie było widać nie wykorzystując orgynalnej anteny Spec od cb mi doradził takie rozwiązanie bo dach jest platikowy i nawet zamieniając anteny nic to nie da bo nie będzie masy i będzie "widzę cię ale cie nie słyszę" Czy może ktoś doradzić jak i gdzie ukryć kabel |
|
|
|
 |
|
|
Markulus [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-10-10, 20:19
|
|
|
Zrób lewą masę. Od oplotu- tej wtyczki co przykręcasz do radia , (ta nakrętka) daj kabel do masy auta. Czasami skutkuje. Lub 1 m kw blachy , foli itp. pod antene.
Jaką masz tam antene ???? |
|
|
|
 |
skibol83

Tym śmigam: Scania Streamline R450
Pracuję w firmie: ESPO
Uprawnienia: B,C,C+E, KW, KK, ADR, WOZKI, Cysterny
Pomógł: 6 razy Wiek: 43 Dołączył: 30 Cze 2013 Posty: 252 Skąd: Kolbuszowa
|
Wysłany: 2013-10-18, 20:00
|
|
|
| obecnie mam "hastlera" magnesówkę z tyłu na spojlerze ale znalazłem magika co się tym zajmuje i powiedział że mi to fajnie wszystko zrobi żeby ładnie wyglądało i dobrze działało |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|