Wyszukiwarka:

Poprzedni temat «» Następny temat
Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!!
Autor Wiadomość
martixx 
martixx

Tym śmigam: brak
Pracuję w firmie: brak
Uprawnienia: C, C+E, KW, KK, ADR
  Wysłany: 2014-04-01, 21:31   Auto Route 2013 (Download) Do pobrania za Darmo..!!

Witam posiadam program Auto route 2013 do pobrania za Darmo z popularnego serwisu chomikuj.
Plik musi być zabezpieczony hasłem aby nie został usunięty przez prawa autorskie.
Hasło do pliku to " martixx " taki sam jak mój nick na portalu.
Plik do Auto route 2013 waży 3150mb ale podzielony jest na partycję więc można spokojnie i pojedynczo ściągać.

Program posiada Klucz licencyjny aby mieć pełną wersję programu.

Na chomiku posiadam również Ms Auto Route 2011.

Zapraszam do pobierania... =)

http://chomikuj.pl/martixx <-- link do profilu.

ps. Wszelkie pytania co do Ms Autoroute zadawaj na Stronie chomikuj.pl!!!! na stronie młodytrucker nie zaglądam tak często więc twoje pytanie może pozostać bez odpowiedzi przez długi okres czasu :lol:
http://chomikuj.pl/martixx

Redsik 

Tym śmigam: Vectra C 168KM i 398NM
Uprawnienia: Kat.B,B+E,C,C+E,KW,KK
Wysłany: 2014-04-02, 20:32   

Pytania na Adr nie da sie pobrac w ten sam sposob??

martixx 
martixx

Wysłany: 2014-04-03, 10:20   

Pytania ADR pobiera się w taki sam sposób. Klikasz na plik w którym jest umieszczony, i pobiera się 3 pliki. Różnica jest taka, że nie wpisuje się hasła ponieważ plik nie jest chroniony prawami autorskimi.

Redsik 

Tym śmigam: Vectra C 168KM i 398NM
Uprawnienia: Kat.B,B+E,C,C+E,KW,KK
Wysłany: 2014-04-03, 11:31   

Niestety ale płatne...

martixx 
martixx

Wysłany: 2014-04-03, 12:45   

spróbuj się zalogować na stronę... :->

Na pewno pomoże... :mrgreen:

ossto 
WARIAT Z OSOBOWKI

Uprawnienia: B+E, ladowarki kolowe, C+E, ADR+kl1, KW
Wysłany: 2014-04-03, 16:28   

To jest piractwo... ktos ostro je**e by stworzyc cos, co sie komus przyda by zarobic na chleb, a ktos i tak mu to zapi**doli poprzez chomika.... To identycznie to samo jak wam ktos nie zaplaci za wasza prace, tak jak wiele tutaj tematow jest....

[ Dodano: 2014-04-03, 16:33 ]
Wlascicielem chomika, jest Martixx ktory sobie cos tam otrzymuje za to ze udostepnia to co ukradnie...

martixx 
martixx

Wysłany: 2014-04-03, 18:18   

Piractwem nazwać można nazwać osoby które ZARABIAJĄ na sprzedaży skopiowanych programów.!

Jak byś zainteresował się pierwsze skąd pochodzi ten program i mnie zapytał to bym tobie odpowiedział.
Akurat Auto Route 2013 został przeze mnie zakupiony jako oryginalny program ja tylko zrobiłem sobie kopie zapasową i wstawiłem na Chomika. Prawo temu nie zabrania!

Nie każdego stać wywalić kupe kasy na program który może się nie spodobać po 2 miesiącach użytkowania.
Twój komentarz nie wnosi nic ciekawego do tematu więc po co komentujesz?

Lubie takie hejty więc mam pomoc dla ciebie " Maść do Dupy" Myślę, że pomoże...:)

aaaa i zapomniałem dodać: za to, że udostępniam Ms Auto Route nie otrzymuję NIC z portalu chomikuj.pl wstawione jest po to na tym portalu aby np. po 10 latach pliki dalej były aktywne a nie, żebym co miesiąc wrzucał pliki na server aby były aktualne...:)

Pozdrawiam cię mój hejterze i całuski dla ciebie... ;*;*;*;* Miłego Dnia...

ossto 
WARIAT Z OSOBOWKI

Wysłany: 2014-04-03, 20:29   

Cytat:
Akurat Auto Route 2013 został przeze mnie zakupiony jako oryginalny program ja tylko zrobiłem sobie kopie zapasową i wstawiłem na Chomika. Prawo temu nie zabrania!
Wstawieniem, i udostepnianiem go podzegasz do popelnienia czynu karalnego
Cytat:
Piractwem nazwać można nazwać osoby które ZARABIAJĄ na sprzedaży skopiowanych programów.!
Nie sprzedajesz tego, ale i tak na tym zarabiasz, (program partnerski) zarabiasz na tym ze podzegasz, wstawiajac to na chomika, do czynu karalnego,
Cytat:
Lubie takie hejty więc mam pomoc dla ciebie " Maść do Dupy" Myślę, że pomoże...:)

Nie mam bolu dupy o nic, masc mi tu nie pomoze, oby tylko takich jak ty bylo jak najmniej to mi starczy...

Regulamin na koncie chomika nie chroni cie od odpowiedzialnosci, sa wyroki sadu najwyzszego skazujace ludzi pomimo takiego "Regulaminu", na ktore Prokurator moze sie powolac, a sad kazdy nizszy ranga powinnien sie do niego ustosunkowac, o ile sprawy sa takie same, a juz takie sa, chociazby strona ktorej nazwy nie pamietam, z ktorej tez sie za darmo pobieralo... wlascicieli strony skazano, tez tylko dlatego ze sami na tej stronie udostepniali pliki, gdyby ja tylko prowadzili nie mogli by im nic zrobic....

martixx 
martixx

Wysłany: 2014-04-04, 17:35   

Proszę o podesłanie mi linku gdzie pisze o programie partnerskim...?

Pierwszy raz słyszę, że na chomikuj.pl można zarabiać... Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi...

kiko 

Wysłany: 2014-04-04, 20:00   

Na chomiku dostaje się punkty z każdy plik który się pobiera od kogoś a potem te punkty można wymienić na transfer.

[ Dodano: 2014-04-04, 20:01 ]
Dostaje ten od którego się pobiera

ossto 
WARIAT Z OSOBOWKI

Wysłany: 2014-04-04, 23:05   

Programu partnerskiego juz nie ma, nie sprawdzalem nie isteresowalem sie podalem stare dane, ale tak jak wyzej kiko napisal punkty sa, czyli zarabiasz, bo oszczedzasz na kosztach zwiekszania transferu...

susa

Uprawnienia: B C CE KW ADR
Wysłany: 2014-04-05, 16:03   

Ty, ale o co wam chodzi? Chłopak wystawił mapkę pirata żeby pomóc tym którzy albo oszczędzają, albo ich nie stać na oryginały. Piractwo w Polsce jest bardzo powszechne z racji śmiesznych zarobków ludzi i takiej "kultury"(chyba tak to mogę nazwać). Na zachodzie kupuje się gry, programy bo po prostu łatwiej, przyjemniej i ze wsparciem producenta.

Kwestią całkiem odrębną jest to czy to legalne bądź nie. Morale i odpowiedzialność spadają na tego kto rozpowszechnia. Jak ktoś sam chce być uczciwy - to idź i kup, a nie ściągaj. :->

A tak poza nawiasem: często spotykam się z ludźmi którzy mówią "Ja mam oryginalne". Mówi z taką wyższością jakby mu to fiuta wydłużało :-|

pafnuc518
pafnuc518

Tym śmigam: DAF
Uprawnienia: b,c+e
Wysłany: 2014-04-06, 18:25   

susa napisał/a:
A tak poza nawiasem: często spotykam się z ludźmi którzy mówią "Ja mam oryginalne". Mówi z taką wyższością jakby mu to fiuta wydłużało

--popieram, to tak jak ktoś moi że gaz lpg to tylko do zapalniczek ))))
jak bedzie mnie stać na jezdzić na samej pb to sobie taki samochód kupie a jak narazie jezdze na lpg i mapki pobieram z chomika :lol: :mrgreen:

ossto 
WARIAT Z OSOBOWKI

Wysłany: 2014-04-07, 09:27   

Susa, przez to ze luddie tak piraca ceny sa tak wysokie, ja kupujac jakas gre, czy program musze tez zaplacic za innych ktorzy to pobieraja, jak kogos nie stac to niech nie kupuje tak jak z telefonem, nie stac mnie na najnowszego samsunga, kupuje najtanszego huweii nie pobieram najnowszego samsunga z neta, tak i z gps nie stac mnie na dobre mapy to szukam darmowych, mi to fiuta nie wydluza ze kupuje, ale wkur*** mnie to ze musze placic za innych....

Diabolique 

Tym śmigam: Volvo FH16 Honda / Accord V 2.0i
Uprawnienia: CE,KW,KK,II WJO.
Wysłany: 2014-04-07, 20:22   

i tak kazdy bedzie robil jak chce ;] nie ma sensu o tym znowu dyskutowac. zwlaszcza na tym forum.

Odpowiedz do tematu