Wyszukiwarka:
|
Kwalifikacja wstępną przyspieszona uzupełniająca |
| Autor |
Wiadomość |
NemesiS
Odpoczywam ;)

Tym śmigam: Opel Omega 2,5 v6 olny bryna
Uprawnienia: B.C+Ekw ,D+Ekw
Staż / Doświadczenie: 10 lat Autokary
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 05 Gru 2012 Posty: 154 Skąd: Oświęcim
|
Wysłany: 2017-12-28, 15:14 Kwalifikacja wstępną przyspieszona uzupełniająca
|
|
|
| Siema po bardzo długim czasie. Trochę wypadłem z gry ale od dwóch tygodni robię prawko na D (testy już zdane) i dzisiaj porobiłem badania na Kwalifikacje Wstępną. Jutro chciałbym jechać się zapisać ,ale kurcze juz zgłupiałem w sumie na co ja się mam zapisać.Mianowicie mam ponad 30 tke , kategorie C zdaną w 2012 roku razem z kwalifikacja wstępną przyspieszoną do przewozu rzeczy. I teraz czy dobrze rozumiem , że muszę zapisać się na "kwalifikację wstępną przyspieszoną uzupełniającą" ? Ona trwa 33 godziny teorii i 2,5 h praktyki - kończy się egzaminem 10 pytań ? Może ktoś jest w temacie i pomoże ,bo serio chyba się starzeje bo za pierona tego nie kumam , a jedni mówią jedno drudzy co innego. Będę wdzięczny za odpowiedzi i przy okazji pozdrawiam Truckersów Nowych , Starych ;) |
|
|
|
 |
|
|
Karol_P88
Tym śmigam: Actros MP3
Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Cze 2013 Posty: 318 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 2017-12-28, 18:31
|
|
|
Po mojemu jak chcesz jeździć na CE to wystarczy szkolenie okresowe, sam robiłem ostatnio koszt 450zł i 200zł za lekarza a na D to nie wiem ale jak na moje to musisz zrobić przewóz osób. Zależy na co chcesz jeździć...
Co do szkolenia okresowego CE to idziesz płacisz potem klikasz bez sensu z 5h i dostajesz papier. |
|
|
|
 |
NemesiS
Odpoczywam ;)

Tym śmigam: Opel Omega 2,5 v6 olny bryna
Uprawnienia: B.C+Ekw ,D+Ekw
Staż / Doświadczenie: 10 lat Autokary
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 05 Gru 2012 Posty: 154 Skąd: Oświęcim
|
Wysłany: 2017-12-28, 18:59
|
|
|
| Nie mam E , ale dzięki za info .Wyczytałem ,ze teraz nie ma podziału na kwalifikacje do przewozu osób i rzeczy , jest jedno Kwalifikacja wstępna i wstępną przyspieszona . Jak masz to do C ,to do D robisz tylko uzupełnienie (i na odwrót) czy ktoś to potwierdzi? |
|
|
|
 |
Andrzej_88
Uprawnienia: A,B,C,D,E, ADR + cysterny
|
Wysłany: 2018-01-04, 16:57
|
|
|
| NemesiS napisał/a: | | Jak masz to do C ,to do D robisz tylko uzupełnienie (i na odwrót) czy ktoś to potwierdzi? |
POTWIERDZAM! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
http://www1.picturepush.com/photo/a/9147869/640/9147869.jpg |
|